Trofej commerce

Je privredno društvo za proizvodnju promet i usluge . Osnovna delatnost društva je  promet oružija , municije, lovne opreme , organizacija lova i usluge servisiranja .
*Sedište firme  je u Zemunu , Hercegovacka 31d .
*Firma je počela sa radom 1989 god.  Kao prva privatna mašinsko puškarska radnja u beogradu   tada pod nazivom STRELAC  , a sada nosi naziv Trofej Commerce .
*U okviru svog asortimana  nudi veliki izbor ruskog oružija , ceškog  oružija , italijanskog oruzija  i ostalih prozivođača .
*Takođe vršimo komisionu prodaje oružija građana , svi zainteresovani mogu donet svoje oružije na procenu  i prodaju.

Zastupnici smo , za našu zemlju , firme Ceske Zbrojavke .

Ostala oprema koju treba spomenuti  je  :

-Termo veš za lovce
-Veliki izbor lovačkih jakni prsluka, pantalona ,
-Lovačkih noževa
-Pribora za cišćenje
-Gumeni amortizeri za kundake
-Lovačkih čizama
-Optičkih nišana i nosača  O.N.
-Reflektori i lampe za noćni lov
-Vabilice
-Ogrlice za dresuru pasa
-I ostali pribor koristan za lovce ali i u svakodnevnom životu  .

 

 

Streljački Klub Trofej

U okviru firme posluje streljački klub  Trofej  , koji se nalazi na SPC 11 April , autoput 2 , Novi Bograd . Strelište je zatvorenog tipa , sa dve pucaone , 25 i 15 metara , 9 steljačkih mesta i klubskim kafeom  . Na strelišu se mogu koristiti pištolji i revolveri  svih kalibara  , malokalibarske  i lovačke pućke ,  vazdušno oružije  (pištolji i puške).

U SK TROFEJ mogu doći  svi  od 9-99 godina  koji  imaju oružije i oružani list ali i  oni koji ga nemaju  . Uz veliku stručnost instruktora i upoznavanju oružija  oprobace se u veštini gađanja .

SK Trofej vrši obuku u rukovanju vatrenim oružijem  fizička i pravna lica , uz dobijanje sertifkata  koji potvrdjuje da su uspešno prošli obuku u rukovanju vatrenim oružijem  .